Головна » ТІМ-ТБ » Баггі та пікап на передову! Команда «10 гривень Прилуки» допомагає захисникам

Баггі та пікап на передову! Команда «10 гривень Прилуки» допомагає захисникам


Військовослужбовці 164 батальйону тероборони випробовують нову техніку. Багі для воїнів-земляків привезли представники благодійного фонду «10 гривень Прилуки». У комплекті до багі кулеметний лафет та антидронові рушниці. На це спорядження команда «10 гривень Прилуки» зібрала більш ніж 400 тисяч гривень.

Для 46 аеромобільної бригади придбали бойову машину. Авдієвський напрямок один з найскладніших ділянок фронту, тут ворог постійно використовує важку бронетехніку. Наші захисники, військовослужбовці ЗСУ та тероборонівці потребують потужних засобів ураження, FPV-дронів, які патрулюють повітряний простір, завдають точних авіаударів по позиціях росіян.


Тож відправивши чергову допомогу на фронт, команда «10 гривень Прилуки» оголосила новий збір. Кінцева мета – 400 тисяч гривень. На ці кошти для захисників придбають 21 дрон. У максимально стислі строки благодійний фонд планує поповнити бойову міцність 164 батальйону тероборони потужними засобами ураження.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення команда «10 гривень Прилуки» відправила допомоги на фронт не на один мільйон гривень. Підтримати військовослужбовців, наших земляків, які боронять цілісність та незалежність України – то найменше, що можемо зробити для захисників. Збираймо кошти, допомагаймо!

Телеканал ТІМ.

Поширити