Головна » Новини » Новини Прилук » Серед важливих рішень сесії Ніжинської міськради підтримка ЗСУ, залучення гранту на 2 млн. євро від NEFCO

Серед важливих рішень сесії Ніжинської міськради підтримка ЗСУ, залучення гранту на 2 млн. євро від NEFCO


Серед важливих рішень сесії НМР: підтримка ЗСУ, залучення гранту на 2 млн євро від NEFCO, укриття для навчальних закладів, відновлення роботи водолікарні.

Підтримка ЗСУ в пріоритеті роботи міської влади Ніжина. В ході 37-го сесійного засідання було виділено півтора млн. грн. з резервного фонду міського бюджету на підтримку захисників.

Серед пріоритетних завдань і організація безпечного навчального процесу, резюмує голова Ніжина. Рішенням сесії було прийнято на баланс укриття цивільного захисту в мікрорайонах Мигалівка та Магерки.

Депутати також ухвалили рішення про залучення гранту в сумі 2 млн євро від фінансової корпорації НЕФКО.


Депутати затвердили дизайн-код вулиці Прощенка та площі Заньковецької.

В ході 37-ї сесії затвердили нову міську цільову Програму фінансової підтримки комунального підприємства «Ліки Чернігівщини» . В її рамках планується відкриття соціальних аптек у віддалених мікрорайонах. Окрім того депутати своїм рішенням змінили структуру центральної міської лікарні, що дозволить розширити функції медичного закладу.

Ще одним важливим рішенням депутати дали зелене світло на відновлення роботи водолікарні.

Телеканал ТІМ.

Поширити