Головна » ТІМ-ТБ » Історія порятунку кота, який 5 днів просидів на сосні у сорочинському парку, завершилася хепіендом

Історія порятунку кота, який 5 днів просидів на сосні у сорочинському парку, завершилася хепіендом


Історія порятунку пухнастика, який 5 днів просидів на сосні у сорочинському парку Прилук, завершилася хепі ендом. Котик, якого небайдужі дітлахи охрестили Шанелькою виявився хлопчиком. Ближче з ним познайомитися ми змогли вже у ветеринарній клініці.

Протягом тижня за долю пухнастика вболівало чи не пів Прилук. Проте робили це досить пасивно. Переважно писали в коментарях – як там кіт? І на цьому переймання завершувалися. А тим часом котик задерся на самий вершечок і волав на увесь парк. Терпець увірвався місцевій жительці Наталі Авраменко. Вона і звернулася до зооволонтерів за порадою та підтримкою.


Вже коли активісти почали бити на сполох та дзвонити в усі дзвони, вдалося знайти чоловіка, який погодився ризикуючи життям залізти на сосну заради порятунку котика.

Поки чоловік залазив на сосну Наталя тримала ковдру для страховки.

Нам вдалося розшукати героя, який врятував пухнастика. Ним виявився Максим Колобок, який спеціалізується на спилюванні високих дерев. У нього подряпані усі руки. Але це приємний біль, резюмує чоловік, головне, що спецоперація пройшла успішно.

Максим без перебільшення ризикував життям.

Коли Максим вже зняв котика на місце події все ж таки прибули рятувальники. І запитали здивовано в чоловіка, як він туди заліз?

Ця історія порятунку доводить, що нема нічого не можливого, було б лише бажання допомогти. І що доброта і небайдужість врятує світ. Котика обіцяють забрати в добрі руки і берегти як зіницю ока. Бо ж знаючи його здібності до дерево лазіння все може статися.

А тим часом аналогічну спецоперацію провели в Ніжині. Щоправда тут пухнастика, який 3 дні просидів на сосні, зняли з дерева рятувальники за допомогою спецтехніки.

Телеканал ТІМ.

Поширити