Головна » Новини » Новини Прилук » Виконком Прилуцької міської ради заборонив встановлення аудіоретрансляторів

Виконком Прилуцької міської ради заборонив встановлення аудіоретрансляторів


5 березня виконком Прилуцької міської ради заборонив встановлення аудіоретрансляторів – так зване «вуличне радіо», яке приватний підприємець розмістив на опорах зовнішнього освітлення самовільно. Члени виконкому врахували думку прилучан, які виступали проти роботи гучномовців, оскільки з цих динаміків лунає лише реклама та розважальна музика, яка не вимикається навіть під час прощання із загиблими героями.


Численні скарги прилучан на роботу приватних гучномовців фіксували і інспектори КП «Муніципальний контроль».

Члени виконкому врахували думку містян щодо недоцільності роботи самовільно встановлених гучномовців з трансляцією реклами та музики. До того ж у Прилуках вже працює потужна система оповіщення – три комплекти нових гучномовців Прилуцька міська рада отримала від донорів. На сьогодні вони встановлені і працюють у комплексі з обладнанням, що вже існує, розповідає заступник прилуцького міського голови Сергій Чміль. Старіше обладнання виконує одну функцію – сповіщує прилучан про початок повітряної тривоги. На противагу нові гучномовці відрізняються багатофункціональністю.

Система оповіщення працює і як центр інформування про початок та відбій повітряної тривоги. Як говорить посадовець, за потреби сигнал сповіщення може варіюватися.

Звукове оповіщення можна почути у майже всіх мікрорайонах міста завдяки вдалому розміщенню.

Всі прилучани сподіваються, що у кожному куточку міста зовсім скоро з гучномовців лунатиме не реклама, а довгоочікуване сповіщення про перемогу.

ТК Прилуки.

Поширити