Головна » Новини » Новини Прилук » Роботу реабілітаційного центру для тварин запущено

Роботу реабілітаційного центру для тварин запущено


Роботу реабілітаційного центру, що у структурі КП «Послуга» запущено. Першочергово здійснили відбір кандидатів на посаду доглядачів за тваринами та ловця. Для повноцінної роботи організації розпочали проведення з підготовчого етапу – здійснено прибирання території, вольєрів та господарських приміщень.

Чотирилапі, що залишилися на утриманні волонтерів сьогодні вже на балансі підприємства. За ними робітники здійснюють відповідний догляд. Аби реабілітаційний центр відновив свою діяльність проведено значний об’єм робіт.


Основна мета роботи реабілітаційного центру – зменшення популяції безпритульних тварин через стерилізацію та кастрацію. Тому головним етапом залишається співпраця з ветеринарними лікарнями. Як розповів директор КП «Послуга» Сергій Страхов, сьогодні триває етап укладення договорів. Наступний крок – відлов найбільш агресивних собак.

Сьогодні ж у реабілітаційному центрі перебуває 7 чотирилапих. Гаррі привітно махає хвостиком доглядальниці, Джек вже поласував смачним кормом і відпочиває, інші песики гуляють. У цей час у їхніх вольєрах здійснюють прибирання.

У іншому загоні сумує Дружок – він з нетерпінням чекає, поки у нього з’явиться новий господар. Можливо ним станете саме ви.

ТК Прилуки.

Поширити