Головна » ТІМ-ТБ » Якщо ти не в ЗСУ, то ти для ЗСУ: у Прилуках волонтери Соборного хабу придбали квадрокоптер

Якщо ти не в ЗСУ, то ти для ЗСУ: у Прилуках волонтери Соборного хабу придбали квадрокоптер


Якщо ти не в ЗСУ, то ти для ЗСУ – цей вислів уже став девізом волонтерів Соборного хабу, які миттєво закривають запити наших захисників. Ось і сьогодні настоятель собору Різдва Пресвятої Богородиці освячує бойову пташку, яка слугуватиме військовій частині А4245.

Місяць тому командир місцевої в/ч звернувся до Соборного хабу із запитом про допомогу у придбанні потужного квадрокоптера. Допомога не забарилася.


Mavic 3Т – це унікальна серія потужних, компактних і вдосконалених квадрокоптерів. Шалена швидкість і потужність – ось головні козирі цієї модельної лінійки. Це відмінна якість фото і відео зйомки та повна свобода руху, наголошує Юрій Лісняк.

Потреба в даному квадрокоптері була дуже нагальна.

Насправді діяльність Соборного хабу дуже різнопрофільна, мабуть ще не було завдання, яке б виявилося не під силу волонтерам. Бо єдиний вектор – це наша перемога над ворогом, резюмує Віталій Юрочко.

У темні часи дуже добре видно світлих людей. І це без сумніву про потужну армію волонтерів Соборного хабу. Це потужний центр, який допомагає армії, та стоїть на захисті країни в тилу.

Тісна співпраця Артема Рожка із Соборним хабом триває з моменту його заснування. А від сьогодні вона вже стала офіційною. Артем Рожко отримав посвідчення волонтера. Каже, це дуже почесно і відповідально.

Не менш важливий вклад у перемогу робить і Олег Аверянов.

Тут збирають на гранатомети, плетуть маскувальні сітки та химери, шиють каремати, формують медичні аптечки та закуповують автівки для фронту. Бо єдиний вектор – це наша перемога над ворогом.

Телеканал ТІМ.

Поширити