Головна » ТІМ-ТБ » Автівка на фронт. Співучі журавки з Онищенківського БК допомагають землякам-військовослужбовцям

Автівка на фронт. Співучі журавки з Онищенківського БК допомагають землякам-військовослужбовцям


На автівки для 119 бригади 165 батальйону – тут служить їх земляк, – співучі журавочки з Онищенківського будинку культури почали збирати кошти наприкінці минулого року. Ярмаркували щонеділі чотири місяці поспіль, за будь-якої погоди.

Копійка до копійки – і нарешті потрібну суму зібрали! Машину на передову придбано. Олександр, військовослужбовець ЗСУ говорить, там, на Донецькому напрямку такі залізні коні вкрай необхідні.


Допомогли співучі журавочки з Онищенкового і Даньківки ще одному земляку, який на передовій з перших днів війни, придбали глушилку дронів.

В знак подяки військовослужбовці 10 окремої гірсько-штурмової бригади 109 окремого гірсько-штурмового батальйону передали Линовицькій громаді прапор від батальйону.

Линовицька тергромада постійно підтримує воїнів-земляків, донатять, плетуть кікімори, маскувальні сітки, збирають речі першої необхідності, продукти харчування, медикаменти.

Автівка на бойові позиції вже доставлена в комплекті зі зміною гумою та пальним. А співучі журавочки знову готують смаколики на ярмаркування, репетирують – незабаром благодійні концерти. Бо знову є запит від військових – автомобіль для перевозки особового складу, вивозу військових на позиції, бажано пікап.

Долучайтеся до збору. Разом – до перемоги!

Телеканал ТІМ.

Поширити