Головна » Новини » Новини Прилук » Сухополов’янська громада за кошти благодійників придбала карету швидкої допомоги Volkswagen T5 Ambulance. Авто вже доставили на фронт

Сухополов’янська громада за кошти благодійників придбала карету швидкої допомоги Volkswagen T5 Ambulance. Авто вже доставили на фронт

Фото: Сухополов’янська ОТГ.


Сухополов’янська громада за кошти благодійників придбала карету швидкої допомоги Volkswagen T5 Ambulance. 25-26 лютого спецтранспорт доставили на передову на Запорізький напрямок.
Про це повідомляє Сухополов’янська ОТГ.

25-26 лютого очільник Сухополов’янської громади Денис Росовський та волонтер В’ячеслав Мережко побували на передовій (Запорізький напрямок, м. Оріхів). Вони передали карету швидкої допомоги для 116 бригади (для медичної роти), яку придбали на звернення медикині Людмили Ковтун.

Кошти на закупівлю та доставку карети швидкої допомоги Volkswagen T5 Ambulance в сумі 273 тисячі гривень надав депутат Сухополов’янської сільради, голова ФГ «Волошка» Віктор Редька.

Крім того, 9 тисяч гривень на придбання медичних засобів для військових надав директор ТОВ «Прилуцький хлібодар» Микола Супруненко.

«Надана допомога надзвичайно важлива та цінна для підтримки, порятунку і надання першої невідкладної допомоги нашим захисникам та захисницям, які мужньо та самовіддано захищають суверенітет та територіальну цілісність України та кожного з нас на передовій», – йдеться у повідомленні.

Також військовим доставили продукти харчування.

pryluky.club

Поширити