Головна » Новини » Новини Прилук » Понад 400 книжок надійшло до бібліотечного фонду Прилуцького технічного фахового коледжу

Понад 400 книжок надійшло до бібліотечного фонду Прилуцького технічного фахового коледжу


Понад 400 книжок днями надійшло до бібліотечного фонду Прилуцького технічного фахового коледжу у рамках авторського проєкту «Різниця є» української блогерки та громадської діячки Емми Антонюк.


Окрім цього відтепер в бібліотеці навчального закладу на полицях можна знайти авторів художньої літератури, за якими полюють книголюби.

Тож завідувачка бібліотеки Ніна Заболотна почала шукати можливості моніторити інтернет-спільноти любителів книг, там вона і дізналася про Емму Антонюк та її проєкт. Це було в лютому.

Поки реалізація була на стопі, бібліотекарі технічного коледжу разом з педагогічним колективом вирішили взяти участь в проєкті «Бібліохаб, наодинці зі світом». За технічного менеджера проєкту обрали заступницю директора з навчальної роботи Вікторію Дронь. В цьому проекті прилучани виграли, отримали 40 тисяч гривень, за які придбали 84 книжки та облаштували куточок для проведення інтерактивних зустрічей.

На зустріч з Єммою та Наріманом прийшли десятки людей, які за власний кошт придбали понад 4 сотні книжок українських та зарубіжних авторів.
За прогнозами Ніни Заболотної, з початком нового навчального року в бібліотеці студентів побільшає, а кожна книжка знайде свого читача.

Телеканал ТІМ.

Поширити