Головна » ТІМ-ТБ » Ремонт укриттів та підготовка до опалювального сезону тривають у Линовицькій громаді

Ремонт укриттів та підготовка до опалювального сезону тривають у Линовицькій громаді

У Линовицькій громаді дбають про стан доріг, зокрема – розчищають від чагарників узбіччя.


До нового навчального року вже готуються в Линовицькій громаді. За спонсорські кошти в Богданівській школі було зведене укриття, у Линовицькому ліцеї триває капітальний ремонт.


Цього року також планують в ліцеї зробити відмостку та відремонтувати підвальне приміщення дитячого садка, що знаходиться всередині навчального закладу. Укриття потребує й Удайцівська школа. Його до осені планують облаштувати власними силами. Також в усіх навчальних закладах громади буде замінено вікна та двері, що вже встигли зробити в будинках культури.

На часі і ремонт доріг, каже голова Линовицької ТГ Віталій Нестерко. За його словами, цього літа прогрейдерують вулиці всіх населених пунктів ТГ.

Також у громаді триває підготовка до опалювального сезону, у приміщенні колишньої лікарні вже закінчують встановлювати твердопаливний котел, за рахунок якого здійснюватиметься опалення двох закладів.

Слід зазначити, що окрім підготовки до навчального року та опалювального сезону, у Линовицькій громаді нині активно ведуться роботи з розчищення придорожніх чагарників.

Телеканал ТІМ.

Поширити