Головна » ТІМ-ТБ » На щиті до Прилук повернувся захисник Сергій Бодянський

На щиті до Прилук повернувся захисник Сергій Бодянський


Навіть небо плаче за загиблим героєм. 22 липня Прилуки попрощалися зі своїм земляком Сергієм Бодянським, який загинув захищаючи Україну. Його військовий шлях розпочався ще задовго до повномасштабного вторгнення.


Сергій стояв на захисті нашої держави в зоні проведення АТО. У жовтні 2017 року Всеукраїнським об`єднанням «Країна» був нагороджений медаллю «За відвагу» та нагрудним знаком учасника АТО.
Повномасштабне вторгнення росіян знову змусило досвідченого воїна стати на захист України. Сергій Бодянський був відданий військовій присязі. А 17 липня в результаті ракетного удару по місцю розташування групи в районі населеного пункту Серебрянка Бахмутського району Сергій Бодянський загинув.

Без чоловіка залишилася любляча дружина Аліна, а без татуся 8-річна донечка Валерія. У глибокому смутку батьки, друзі та земляки Сергія. Світлу пам’ять загиблого захисника прилучани вшанували хвилиною мовчання та провели в останню путь живим коридором, стоячи на колінах. Пам’ять про усіх загиблих героїв завжди житиме у наших серцях. Адже надто високою ціною дається нам ця перемога.

Телеканал ТІМ.

Поширити