Головна » ТІМ-ТБ » У Прилуках відкрився салон краси. Власниця виграла мікрогрант від держави на розширення справи

У Прилуках відкрився салон краси. Власниця виграла мікрогрант від держави на розширення справи


Відому прилуцьку парфумерку Марину Нікітіну просто переповнюють емоції. Сьогодні вона завітала в справжню царину краси – салон «360 Beauty Space»¸ який щойно відкрився у Прилуках. Його власниця красуня Олеся Тимошенко має одну мету – робити дівчат красивими та особливими.

Аби розширити власну справу Олеся взяла участь у державній програмі «єРобота» та виграла мікрогрант на суму 250 тисяч грн. За виграні кошти було закуплено необхідне сучасне обладнання та меблі для більшої зручності та комфорту клієнтів.


Елегантність, витонченість, гламур або строгість – просто оберіть свій стиль, а феї салону краси вже почаклують над вами так, аби цей стиль вам пасував. Та робив вас впевненими і привабливими. Бо ж майстрині салону – то досвідчені кваліфіковані спеціалісти. За умовами участі в державній програмі Олеся офіційно працевлаштувала до салону ще 2-х фахівчинь. Серед них і майстриня нігтьового сервісу Аня, яка просто обожнює свою роботу.

А Яна щаслива, що змінила професію швачки на б’юті сферу.

В цьому салоні краси є все, аби зробити вас гарними, щасливими та стильними. Клієнти з радістю обирають цю оазу краси, де їх бажання і вподобання завжди на першому місці.

Телеканал ТІМ.

Поширити