Головна » Новини » Новини Прилук » Моніторингова комісія у Прилуцькій ЦМЛ

Моніторингова комісія у Прилуцькій ЦМЛ


30 квітня Прилуки відвідало керівництво пілотного проекту з планування відновлення на місцевому рівні. Нагадаємо, Прилуцька громада одна з десяти, яка бере участь і цій ініціативі. Головний результат роботи в проекті – створення плану розвитку та відновлення.

Таку можливість реалізує міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури, партнерську підтримку надає ПРООН та уряд Японії.

Спочатку моніторингова комісія взяла участь у нараді. В ході зустрічі делегатам презентували декілька передпроектних пропозицій, що увійшли до стратегічного документу. Всього до плану відновлення та розвитку Прилуцької громади додано 110 пропозицій і сьогодні цей документ доповнюється новими ідеями.


Одразу після наради почесні гості разом із міським головою Попенко та командою відвідали об’єкти, що потребують відновлення. Однією з таких установ є Прилуцька центральна міська лікарня.

Передпроектна заявка закладу охорони здоров’я має високу пріоритетність. Головний лікар Яна Погоріла познайомила членів комісії з медичним закладом. Також моніторингова група оглянула відділення, яким необхідне відновлення та реконструкція.

ЦМЛ відчуває підтримку із міського бюджету. Цього року Прилуцькою міськрадою профінансовано облаштування на базі медичного закладу нової лабораторії та кабінету комп’ютерної томографії. Також у центральній корпус лікарні проведуть кисень.

ТК Прилуки.

Поширити