Головна » ТІМ-ТБ » Як українську паску, так і італійський панетоне пропонують до Великодня у міні-пекарні «Солодкі мрії»

Як українську паску, так і італійський панетоне пропонують до Великодня у міні-пекарні «Солодкі мрії»


Від аромату свіжоприготованої випічки тут просто паморочиться в голові. Кондитерку пані Вікторію ми застали за прикрашанням великодньої здоби. І судячи з оздоблення робимо висновок що то не традиційна українська паска.

Панетоне – то традиційний італійський десерт, який почали готувати ще за часів Стародавнього Риму. Він відомий в усьому світі завдяки ніжній текстурі тіста. Проте пані Вікторія розробила свій власний фірмовий рецепт.

Пані Вікторія демонструє нам той самий приємний процес наповнення панетоне шоколадом. Тісто класичного італійського панетоне відрізняється від традиційної української паски. Ну а вже коли панетоне наповнили натуральним шоколадом, переходимо до естетики. І то найприємніший процес для кондитера – оригінально оздобити ароматну випічку.


Не лишень секретом випікання панетоне але й традиційної української паски ділиться пані Вікторія. Одного еталонного рецепта паски не існує. В кожної господині є свої традиції і секрети. Головне – не дешевити на продуктах та щедро додавати домашні яйця, вершкове масло та борошно вищого ґатунку.

Та рецепти рецептами, а традиції наших бабусь ніхто не відміняв. Ось так з молитвою в серці, гарними помислами та золотими руками виходять справжні шедеври, не лише гарнезні, а ще й дуже-дуже смачні

Телеканал ТІМ.

Поширити