Головна » ТІМ-ТБ » Вулицями Прилук розсікає ексклюзивний дріфт-трайк

Вулицями Прилук розсікає ексклюзивний дріфт-трайк


Зухвало розсікає вулицями Рокитного у Прилуках ексклюзивний дріфт-трайк, який змушує місцевих стримувати прискорене дихання. А це вже його власник Олександр виджигерює місцевим парком.

Вартість такої ексклюзивної техніки біля 5 тисяч доларів. Проте Олександру його винахід обійшов у 5 сотень зелених. Необхідні деталі плюс знання плюс золоті руки. І результат себе перевершив.

Цього трайка Сашко змайстрував ще до повномасштабного вторгнення і закинув в довгий ящик, точніше в гараж. Далі все як у гостросюжетному фільмі. Виїхав на роботу за кордон. Потім почув страшні новини з України про повномасштабне вторгнення і повернувся, аби стати на захист країни. Бо інакше б не зміг.


Не було б щастя та нещастя помогло. Аби зняти стрес після пережитого пекла війни та якось відволікатися від сумних новин про долю побратимів Сашко з головою занурився у своє хобі. Бо то сьогодні головна віддушина.

Сашко не лишень по техніці на всі руки майстер. Самотужки модернізує батьківську хату та перетворює її на затишну сучасну оселю. А золоті руки в Олександра від батька.

Найбільше Олександр кайфує, коли його трайк проходить складні випробування.

За своє життя Олександр зробив вже стільки ексклюзивних автовинаходів, що й перерахувати важко. Ще років з 10 тому події знімали розкішну «Кобру», яка сьогодні в приватній колекції заядлих автолюбителів.

Сашко і нам пропонує прокататися з вітерцем та відчути адреналін в крові. Чесно кажучи це ще той екстрим, не для людей зі слабкими нервами. Та воно того вартує.

Телеканал ТІМ.

Поширити