Головна » ТІМ-ТБ » Додали 23 млн на ЗСУ, призначили заступника та протягнули купу земельних питань – результати сесії

Додали 23 млн на ЗСУ, призначили заступника та протягнули купу земельних питань – результати сесії


У Прилуках 50-та сесія, в якій була оголошена тижнева перерва, таки дійшла до логічного завершення. Все в кращих традиціях Прилуцької міської ради. Потрібну більшість депутатів таки стягнули – серед важливих для міста і свої земельні питання під шумок протягнули. Та про все по черзі.

Першим розглядали над важливе питання – призначення нового 24-річного заступника.

Цього разу цього все вирішилось чітко і злагоджено. Нового заступника призначено. Цікавимося, з якими настроєм та амбітними планами він вривається в нове місто на відповідальну посаду та з’ясовуємо, що пана Даніїла Савенка потягнуло на малу батьківщину.

Серед дійсно важливих питань ухвалених на прилуцькій сесії – виділення 23 млн грн. з міського бюджету на програми з фінансування тероборони та ЗСУ. Депутати додали ще 13 млн на підтримку тероборони. Тепер загальна сума складає 54,5 млн. Ще 10 млн обранці додали на фінансування підрозділів ЗСУ. Нагадаємо, на початку року було виділено 15 млн. Окрім того в ході сесії депутати ухвалили міські цільові програми, спрямовані на забезпечення медичної галузі міста.

Депутати розглянули та ухвалили і низку питань землекористування, які викликають чимало запитань.

Окремим рішенням затверджено Положення про Почесну відзнаку Прилуцької міської ради «Звання Почесний громадянин міста Прилуки» у новій редакції.

Загалом участь у традиційних позачергових прилуцьких сесіях – це як стрибок з парашутом, резюмують депутати. Це повна спонтанність і неочікуваність.

Саме з цієї причини опозиційні депутати часто ігнорують сесійні засідання, аби не брати участі у корупційних схемах прилуцької влади.

Телеканал ТІМ.

Поширити