Головна » ТІМ-ТБ » У журавському закладі освіти відкрили оновлене укриття

У журавському закладі освіти відкрили оновлене укриття


Анастасія, учениця шостого класу Журавської школи сьогодні вперше разом із однокласниками спустилася у відремонтоване укриття. А розповідали школярам про безпечне освітнє середовище. Теорія поєднувалася з практикою, підтверджувалася наочністю. У відремонтованому сховищі навчального закладу безпечні умови праці, навчання та відпочинку.

Якісні освітні послуги для учнів та педагогів стали більш доступніші завдяки реалізації швейцарсько-українського проекту Decide. Керівництво Варвинської громади співфінансування погодило, підписало меморандум, далі – грантова угода.


В ході поточного ремонту укриття виникла потреба у додатковому фінансуванні. Ремонт разом із облаштування обійшовся у 2 млн 900 грн. Всі закупівлі вели через систему Прозоро.

Півроку наполегливої праці і в результаті – нове укриття. Тут класні кімнати, оснащені новітньою технікою та зони відпочинку. Все від ремонту до оформлення, меблів та обладнання продумано до дрібниць. Не забули – і це обов’язкова умова проекту, – і про дітей з інвалідністю, один із виходів облаштували підіймачем.

Захисна споруда матиме подвійне призначення, бо проект робили з урахуванням і сьогодення, і майбутнього. Викладачі журавського закладу освіти проект реалізували. Наступний грант – за здобувачами освіти цього закладу, на кону 50 тис. грн на додаткове оснащення укриття.

Телеканал ТІМ.

Поширити