Головна » ТІМ-ТБ » Все для ЗСУ! На ярмарку чебуреків зібрали 95 тис. 550 грн

Все для ЗСУ! На ярмарку чебуреків зібрали 95 тис. 550 грн


7 ранку. У імпровізованому цеху з приготування чебуреків кипить робота. Просто неба у 6 рук готується тісто і начинка. Ярмарок вуличної їжі волонтери та волонтерки за місяць проводять втретє, зізнаються – не важко, не соромно, не втомлюємося.

Заради підтримки наших військовослужбовців об’єднавшись, організатори розширюють асортимент ярмарку, залучаються підтримкою місцевого бізнесу. Все на довірі та взаєморозумінні.


Прилучанин Анатолій Боровик до благодійного заходу долучається вперше. Майстер з приготування автентичного узбецького плову сьогодні відклав всі справи. За пловом черга. Купують і повертаються за добавкою.

У помічниці майстра з приготування плову також повно роботи – запросити покупців, розрекламувати, упакувати смакоту. Дівчині все вдається, бо має досвід.

З вірою у мирне майбуття втретє долучаються до ярмарку представниці студії аквагриму Інни Карцевої.

Не оминула жодного ярмарку чебуреків команда творчих працівників Прилук. Солісти, вокальні групи, ансамблі Міського будинку культури, ЦТДЮ, музичної школи також волонтерять з перших днів повномасштабного вторгнення.

Долучалися, допомагали, донатили. За 8 годин спільними зусиллями назбирали 95 тис. 550 грн. Все до копійки на потреби Збройних сил України. 10 тис. – на збір Міського будинку культури, решта – на закупівлю дронів для 503 ОБМП.

Далі буде…

Телеканал ТІМ.

Поширити