Головна » ТІМ-ТБ » У Прилуках власниця центру розвитку «Дошкільнята плюс» виграла грант на розширення власної справи

У Прилуках власниця центру розвитку «Дошкільнята плюс» виграла грант на розширення власної справи


Весело в ігровій формі проходять заняття з підготовки до школи у центрі розвитку «Дошкільнята плюс». Історія його створення та стрімкого успіху насправді дуже надихаюча. Його засновниця Юлія Лазарєва свій педагогічний шлях розпочала ще у 2012 році. Проте увесь цей час мріяла про власну справу. А щойно наважилася і почала запускати проект в життя – розпочалося повномасштабне вторгнення.

І не лише пережили всі складнощі, пов’язані з воєнним станом, а й почали всерйоз задумуватися над розвитком власної справи, ділиться Юлія.


Два місяці тому Юлія отримала схвальну відповідь від грантодавця та грантові кошти на розширення власної справи.

Окрім того центр розвитку «Дошкільнята плюс» проводить курси підготовки до школи, а ще тут є академія раннього розвитку, англійська для дошкільнят, групові та індивідуальні заняття, та ще творча майстерня.

Цікавимося у Юлії в чому ж секрет її успіху.

Дуже велику увагу в центрі розвитку приділяють і безпеці дітей.

Індивідуальний підхід до кожного малюка та сучасні методики навчання – це те що відрізняє центр від школи чи дитячого садочка.

На сьогодні в центрі займається понад 130 діток віком від 3 до 12 років. Малюки у захваті від креативних занять, про що промовисто говорять посмішки на їх обличчях та вміння конструктивно вести бесіду і впевнено висловлювати свою думку.

Група 5-річок вже напам’ять знає англійський алфавіт.

А ще малюкам до вподоби живий куточок з кроликом та черепашками.

Центр розвитку – то справжня знахідка для зайнятих батьків. Тут з вашими чадами проводять заняття на розвиток уваги, пам’яті, логіки, мислення, дрібної моторики, навчать читати, висловлювати власну думку. Та найголовніше – тут формують майбутню особистість – свідому і мислячу.

Телеканал ТІМ.

Поширити