Головна » ТІМ-ТБ » Служба зайнятості провела захід за підтримки народу Японії та Міжнародної організації з міграції

Служба зайнятості провела захід за підтримки народу Японії та Міжнародної організації з міграції


Особливості сучасного працевлаштування: у Прилуках Служба зайнятості організувала дієвий захід за підтримки народу Японії та Міжнародної організації з міграції.

Про особливості сучасного працевлаштування говорили під час важливого заходу, який відбувся у Прилуках. Його вдалося зреалізувати за підтримки народу Японії, ініціативи Міжнародної організації з міграції та за сприяння Чернігівського обласного центру зайнятості та Прилуцької філії.

Директорка прилуцького швейного підприємства Ірина Зайцева яскраво презентувала своє виробництво та розповіла про можливі вакансії для безробітних.


А це вже Світлана Пашук – інспекторка з кадрів підприємства «Прилуцький м’ясокомбінат», яке теж гостинно запрошує на роботу працівників.

Шукачі роботи мали чудову нагоду знайти для себе професійні можливості та поставити питання, які їх цікавили. Юлія переселенка з Донеччини. І вона в пошуках роботи бухгалтера.

Усі зацікавлені сторони на такому заході могли обмінятися досвідом та знайти шляхи для партнерства. Загалом підбиваючи підсумки заходу можна резюмувати, що вакансії є, було б лише у безробітних бажання працювати.

Телеканал ТІМ.

Поширити