Головна » ТІМ-ТБ » Прощання з воїном. Прилуцька громада провела у останній земний шлях військовослужбовця Максима Ушенка

Прощання з воїном. Прилуцька громада провела у останній земний шлях військовослужбовця Максима Ушенка


Знову плине кача над Прилуками. Знову у скорботному мовчанні на колінах громада проводжає у останній земний шлях героя-земляка. Сьогодні Прилуки попрощалися та провели у останню дорогу Ушанка Максима Вікторовича.

У мирному житті Максим Ушенко був завзятим спортсменом, займався біатлоном, грав у футбол. Після закінчення школи №13 навчався у профтехучилищі, Полтавському національному університеті. Працював майстром бурових робіт. За яку би справу не взявся, все вдавалося. Мав добре серце, завжди був готовий підставити плече.

Маючи чітку громадянську позицію справжній патріот від початку повномасштабного вторгнення став на захист неньки України. Максим Ушенко проходив службу у в/ч А4723 на посаді гранатометника другого механізованого відділення першого механізованого батальйону. Не один раз військовослужбовець дивився у очі смерті.


Свій останній бій прийняв 2 квітня поблизу населеного пункту Андріївка Луганської області. Без сина, чоловіка, татуся залишилися батьки, дружина, доньки, без бойового товариша побратими. Прилуки, Україна – без героїчного воїна-захисника.

Кожна втрата не даремна. Воїни світла і добра поклали душу й тіло за свободу і незалежність країни. Оборонцям-захисникам доземний уклін та пам’ять людська.

Наш земляк, військовослужбовець Максим Ушенко назавжди в строю, тепер нестиме варту у воїнстві небесному, захищатиме мир і спокій рідних людей, краю над Удаєм, України.

Телеканал ТІМ.

Поширити