Головна » Новини » Новини України » Президент України Володимир Зеленський з робочим візитом на Чернігівщині

Президент України Володимир Зеленський з робочим візитом на Чернігівщині


Під час робочої поїздки на Чернігівщину Президент України Володимир Зеленський ознвйомився з перебігом будівництва фортифікаційних споруд опорного пункту. Про це повідомляють на офіційному інтернет-представництві Президента України. Голова держави оглянув залізобетонні конструкції, траншеї, бліндажі, місця для ведення вогню, окопи для бронетехніки та протитанковий рів.

Опорний пункт обладнано невибуховими загородженнями для стримування техніки ворога, повідомляє першоджерело. Президенту доповіли про будівництво трьох ліній рубежів оборони у регіоні. За словами начальника Чернігівської ОВА В’ячеслава Чауса в області нарощується капітальна фортифікація, зокрема на всій ділянці кордону з росією та Білоруссю, створено суцільну смугу невибухових перешкод, мінні поля та розгалужену мережу опорних пунктів.


Також під час робочого візиту голова держави вручив нагороди до другої річниці звільнення Чернігівщини. З рук Президента відзнаки отримали воїни ЗСУ, Національної гвардії, поліції та прикордонники. Також Президент відзначив медалями рятувальників і медиків, які проявили героїзм і мужність на початку повномасштабного вторгнення.

В ході робочої поїздки на Чернігівщину Президент України провів і координаційну нараду щодо без пекової та соціально-економічної ситуації в регіоні. Зокрема начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус доповів про соціально-економічне становище, відновлення деокупованих територій та облаштування фортифікаційних і оборонних споруд.

Глава держави також заслухав доповідь військового командування про оперативну обстановку, готовність військових частин до виконання поставлених завдань та протидію ворожим ДРГ. Керівники обласних управлінь служби безпеки України та Нацполіції доповіли про безпекову та криміногенну ситуацію в регіоні.

ТК Прилуки.

Поширити