Головна » ТІМ-ТБ » У парку Прилук кішка застрягла на 12-ти метровій сосні, куди не змогли дістатися навіть рятувальники

У парку Прилук кішка застрягла на 12-ти метровій сосні, куди не змогли дістатися навіть рятувальники


У Прилуках в Сорочинському парку місцеві вже кілька днів намагаються зняти з дерева безпритульного пухнастика, який застряг на шаленій висоті.

Першими на вихідних котика помітили дітлахи, які гуляли в парку. Тоді пухнастик злазити з висоти відмовлявся лише голосно волав про допомогу. Тож нерви дітей не витримали і ті почали вживати заходів.

За кілька годин на місце пригоди прибули рятувальники. І тут розпочалася ціла спецоперація. Надзвичайники розклали драбину і почали її лаштувати до восиченного дерева. Благо висота саме діставала до тієї висоти на якій висів пухнастик. Та тут сталося непередбачуване – кішка полізла вище по дереву.


Кішка, яку діти охрестили Шанель з переляку залізла на таку висоту, що її вже було годі дістати. Розпачу малечі не було меж. І діти почали з гілок та соломи мостити під сосною м’яку підстилку, аби тваринка не розбилася, коли раптом зірветься. Далі малі принесли з дому покривала і облаштували гамаки. Але й це не принесло бажаного результату – кішка вперто тримаючись за сосну продовжувала волати на увесь парк.

Коли стемніло і всі порозходилися відбулося найцікавіше – тварина якимось дивним чином опинилася вже на сусідній сосні проте на ще більші висоті. Саме тут її й помітили діти зранку понеділка. Пішла вже третя доба спец операції, до якої вже долучився директор школи Микола Калюжний.

Директор 13-ї школи відверто зізнається, не зміг залишатися байдужим. Він запевняє, що докладуть максимум зусиль для порятунку пухнастика¸ навіть якщо доведеться пожертвувати сосною. До слова, цей хвойний парк колись висадили учні місцевої школи.

А причиною усіх негараздів є звичайна людська недбалість і безглузде ставлення до тварин, розповідають місцеві. Напередодні котів просто викинули в парк.

А Тимофій для себе вже твердо вирішив, що не полишить Шанельку напризволяще.

На жаль на момент виходу сюжету ця історія не завершилась хепіендом. Та всі її учасники твердо вірять, що Шанелька таки опиниться в люблячій родині і стане справжньою телезіркою після усіх пережитих пригод.

Телеканал ТІМ.

Поширити