Головна » Новини » Новини Прилук » Реабілітаційний центр для тварин відновив роботу

Реабілітаційний центр для тварин відновив роботу


Реабілітаційний центр для тварин, що у структурі КП «Послуга» відновив свою роботу більше місяця тому. На даний час вже стерилізовано 25 собак.

У їх числі і лабрадор Ася. Це сьогодні дівчинка радісно грається з м’ячиком. Безхатченку привезли до центру з серйозною травмою. Лабрадора прооперували і після періоду реабілітації почали шукати новий дім. Любляча родина знайшлася швидко.


Працівниця центру Інна говорить, прилаштовувати підопічних – найприємніше у роботі доглядальниці, адже кожна тваринка хоче знайти власного господаря. Серед тих, хто чекає на новий дім і Нора, нечистокровна такса.

Нажаль до центру потрапляють і тварини зі значними травмами. Рудольфа забрали під опіку цієї суботи. У нього зламана лапка. Ветеринари припускають – швидше за все собаці необхідне оперативне втручання.

Працівники центру говорять – догляд за тваринами це робота за покликанням.

Нагадаємо, заходи щодо відновлення роботи центру розпочалися з приходом нового керівника «Послуги» Сергія Страхова. Першочергово здійснено відбір кандидатів на посади доглядачів за тваринами та ловця. Для повноцінної роботи організації провели підготовчий етап – здійснено прибирання території, вольєрів, господарських приміщень. На сьогодні налагоджено і співпрацю з ветеринарними лікарнями та триває відлов і стерилізація найбільш агресивних собак. А от ручних та доброзичливих песиків працівники центру мріють прилаштувати у нові люблячі родини. Тож зазирніть у сумні очі чотирилапих, може саме ви зробите їх погляд щасливим.

ТК Прилуки.

Поширити