Головна » Новини » Новини Прилук » Нове обладнання для Прилуцького технічного фахового коледжу подарував випускник Олександр Ткаченко

Нове обладнання для Прилуцького технічного фахового коледжу подарував випускник Олександр Ткаченко


Колишні студенти повертаються до Альма матер уже в ролі спонсорів. Вони не лише вже реалізувались у бізнесі, але й залишаються відданими своєму коледжу. Прикладом є випускник Прилуцького технічного фахового коледжу Олександр Ткаченко. Саме він зробив для коледжу унікальний подарунок – облаштував кабінет сучасними приладами.

Олександр не випадково облаштував саме аудиторію електропостачання, адже тут він напевне провів найбільше часу, ще будучи студентом. За підтримки Олександра облаштовано ще декілька аудиторій коледжу. Викладачі закладу говорять, що саме сьогодні вкрай важлива спонсорська підтримка. Вдвічі приємніше, коли інвесторами стають випускники.

При Прилуцькому фаховому технічному коледжі діє рада, до якої входять керівники різних підприємств та організацій, як міста, так і району. Як говорить директор коледжу, завдяки роботі дорадчого консультаційного органу у закладі налагоджена співпраця з потенційними роботодавцями, студенти мають можливість пройти практику на профільних підприємствах, зміцнюється матеріально-технічна база закладу.

ТК Прилуки.

Поширити