Головна » ТІМ-ТБ » Місце для жінок та про жінок. У селі Подище створено групу самодопомоги «Незламні»

Місце для жінок та про жінок. У селі Подище створено групу самодопомоги «Незламні»


Галина Іванівна, мешканка села Подище, аби виділити час на посиденьки у жіночому хабі з усіма домашніми турботами управляється заздалегідь. У таких зустрічах жінка вбачає заспокоєння душі.

Представниця молодого покоління села Подище Альона зустрічей у жіночому хабі чекає з нетерпінням. Для неї головне – пізнати щось нове, поділитися набутим досвідом.

Жіночий хаб, таку групу самодопомоги з символічною назвою «Незламні» облаштували аби жінки могли зібратися й поговорити. Креативну ініціативу створення у Подищі місця для жінок та про жінок підтримало керівництво Ладанської тергромади і справа пішла.

Ініціативна група розробила проект, представила його і отримала грант у сумі 270 тис. грн від Українського жіночого фонду. Організація координує проект.


На плечі керівництва громади ліг ремонт приміщення. Облаштовували хаб коштом від Українського жіночого фонду. Придбали необхідні меблі та апаратуру.

В рамках реалізації проекту для представників жіночого хабу проводилися майстер-класи та психологічні тренінги. Заходи учасниці відвідували охоче – жодного не пропустили! Кажуть, навчилися відпочивати та вірити в себе.

Участь у проекті від Українського жіночого фонду дала старт активізації жіночого місця сили групи самодопомоги «Незламні» села Подище. Учасниці і надалі збиратимуться у жіночому хабі, обговорюватимуть нагальні питання, підтримуватимуть одна одну, проводитимуть репетиції ансамблю, ділитимуться унікальним рецептом пиріжків чи консервації, ініціюватимуть тренінги, зустрічі з посадовцями та цікавими особистостями. Навіть секрет відкрили, з ким би хотіли поспілкуватися… Тож – далі буде.

Телеканал ТІМ.

Поширити