Головна » ТІМ-ТБ » Ярмарок чебуреків у Прилуках. 95 тис. зібрали для 72 ОМБ ім. Чорних Запорожців

Ярмарок чебуреків у Прилуках. 95 тис. зібрали для 72 ОМБ ім. Чорних Запорожців


Смакували українське, додавали настрою, доторкаючись до мистецтва, донатили за обійми. Перший у Прилуках ярмарок чебуреків проводився на підтримку Збройних Сил України.

Охочих долучитися до збору коштів на РЕБ 72 окремій механізованій бригаді ім. Чорних Запорожців було чимало. І дорослі і малеча з апетитом смакували домашньою випічкою та соковитими чебуреками. Було смачно, атмосферно, ще й продавці вміло презентували продукцію.


Прилучани та гості міста не проходили осторонь смаколиків. А ще прикраси, брелоки, все здебільшого патріотичної тематики, розкуповувалися миттєво. Для когось це оберіг, для когось – подарунок.

На ярмарку мали успіх донати за обійми. Такий собі своєрідний релакс грів душу. За 4 години організаторам ярмарку – а це місцева підприємиця Євгенія Петрик, долучилися до заходу та надали продукти інші підприємці, фірми-постачальники, інформаційну підтримку ярмарку забезпечило радіо ТІМ-ФМ, – вдалося зібрати 95 тис. грн.

Атмосферу ярмарку допомагали відчути відомі прилуцькі співаки та співачки Світлана Королько, Сергій Чунь, ансамбль «Горлиця», танцювальний колектив «Прилучанка».

В єдності – наша сила.

Телеканал ТІМ.

Поширити