Головна » Новини » Новини Прилук » Цьогоріч у тепличному господарстві «Старий Двір» родина Кебенків виростила 50 тис. тюльпанів

Цьогоріч у тепличному господарстві «Старий Двір» родина Кебенків виростила 50 тис. тюльпанів


Справжнісінька Голандія в Прилуках. Квіти – то емоції. А ще ендорфіни – гормони щастя. Ось так пригортаєш до себе оберемок ніжних барвистих тюльпанів. Вдихаєш їх свіжий, легкий аромат і усіма фібрами душі відчуваєш прихід весни.

А всю цю красу ось уже 15 років вирощує у тепличному господарстві «Старий двір» працьовита родина Кебенків. Тут цілий сімейний підряд під головуванням пана Романа, який знає про вирощування квітів все. Він квітами живе і надихається та навіть вміє з ними розмовляти.


Цьогоріч Голандія не змогла у повній мірі виконати замовлення, ділиться квітникар. А відтак запропонувала заміну сортів. Так в колекції зовсім неочікувано з’явилися нові цікаві сорти. Кожен унікальний по своєму. Усього їх 40.

Та найулюбленіший сорт у квітникаря той що зветься Романом.

Унікальність цьогорічних квітів у їх розмірах, а вони дійсно гігантські і це видно неозброєним оком. Відрізнити цибатий український тюльпан від хирлявого привозного з Європи дуже просто, ділиться лайфхаком Роман.

Цьогорічні нові сорти потрапляють у саме серденько – це стосується і кольору і форми самої квітки.

Чудовою альтернативою зрізу є тюльпани в горщику, які мають безліч переваг.

Аби отримати гарний урожай квітів, підготовку до сезону варто розпочинати рівно за рік. Рік напруженої важкої праці вартий того, аби сьогодні насолоджуватися цією оазою.

І сьогодні, коли Роман бачить результат своєї клопіткої праці, каже дуже щасливий, що може дарувати цю квіткову красу оточенню.

Поширити