Головна » ТІМ-ТБ » Інвестиція в безпеку! Система пожежної сигналізації – надійний захист життя та майна!

Інвестиція в безпеку! Система пожежної сигналізації – надійний захист життя та майна!


З початку лютого 2024 року стартував новий проект поліції охорони. Система пожежної сигналізації в дії з пожежним спостереженням – надійний страж офісних приміщень, закладів освіти, торгівлі, квартир, будинків, підприємств.


Працівники поліції охорони деталізують дію системи. Ставиться апаратура, виводиться на пульт централізованого спостереження, йде спрацювання, оператор негайно передає сигнал і наряд виїжжяє для обстеження. Подальші дії залежать від обставин.

Надійність системи підтвердилася у ситуації, яка сталася у Прилуках у перших числах лютого цього року.

Встановлення систем пожежної сигналізації перш за все – власна безпека, безпека власної справи і майна. Це потребує певних витрат. Встановлення системи пожежної сигналізації у квартирі вартуватиме в середньому близько 8 тис. грн. Щомісячна плата – від 50 до 250 грн.

На сьогодні у Прилуках систему пожежної сигналізації встановлено більш як у 200 помешканнях, підприємствах та офісах. Натомість статистика ДСНС невтішна – у минулому році у Прилуках та на Прилуччині сталося 295 пожеж, загинуло 13 людей, від початку 2024 року зареєстровано 28 пожеж, є двоє загиблих.

Телеканал ТІМ.

Поширити