Головна » ТІМ-ТБ » У єднанні – сила. Здобутки, пріоритети, плани Линовицької тергромади

У єднанні – сила. Здобутки, пріоритети, плани Линовицької тергромади


У 2023 році робота Линовицької спрямована на підтримку Збройних сил України, покращення безпекового середовища, добробуту мешканців громади.

На першому плані – безпека здобувачів освіти, вихованців дитсадків. У Линовицькому ліцеї реалізовано два проекти «Безпечне середовище». Власними силами за кошт місцевого бюджету збудовано укриття ще в одному місцевому закладі дошкільної освіти. З вересня 2023 року дитяча установа працює в режимі офлайн. Керівництво громади, виконком, депутати подбали про безпеку учнів, як навчаються в Удайцях.


Безпечне середовище, очне навчання дають можливість педагогам і учнівському колективу працювати на повну силу. Створення комфортних умов для школярів – першочергове завдання влади. За три місяці нового навчального року у Линовицькому ліцеї замінено всі вікна та двері на нові, енергозберігаючі, придбано нову техніку.

На турботу дорослих та створення відповідних умов для навчання ліцеїсти відповідають високими досягненнями. Учні – призери районних олімпіад, фіналісти всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Ліцеїсти-вчителі беруть активну участь у навчально-виховному процесі.

В ході благодійних концертів, ярмарків, акцій педагогічний та учнівський колективи зібрали на потреби захисників майже 26 тис. гривень.

Потурбувалося керівництво громади і про організацію підвезення школярів з віддалених населених пунктів до навчальних закладів. Облаштовано зупинки для шкільного автобуса у селах Стасівщина та Полонки. У 2023 році проведено ремонти у всіх будинках культури територіальної громади.

За звітний період у Линовицькій громаді відремонтовано усі автошляхи з твердим покриттям.

Коштом державного бюджету відремонтовано дорогу сполученням Линовиця – Полонки, капітально реконструйовано 6 км автошляху до села Бубнівщина.

З метою економії коштів було встановлено твердопаливні котли у медичному закладі, Богданівському ліцеї, Удайцівському навчальному закладі. Вдалося зекономити більше 2 млн грн бюджетних коштів.

У планах керівництва – реконструювати вуличне освітлення по всій громаді, прогрейдерувати вулиці без твердого покриття.

Для ЗСУ з місцевого бюджету на 2024 рік виділено більше 1,5 млн грн. Всіляко підтримуватиме громада та меценати забезпечення необхідними матеріалами місцевих волонтерів, які плетуть маскувальні сітки, роблять окопні свічки, тощо. У Єднанні – сила громади. Разом до перемоги!

Телеканал ТІМ.

Поширити