Головна » ТІМ-ТБ » Допомогти дітям повірити в новорічні дива – це головна думка вистави від талановитих акторів МБК

Допомогти дітям повірити в новорічні дива – це головна думка вистави від талановитих акторів МБК


Допомогти дітям по справжньому повірити в новорічні дива та Святого Миколая – це головна думка новорічної вистави від талановитих акторів Прилуцького міського будинку культури. Цикл новорічних вистав тут стартував на початку тижня і триватиме до нового року, аби усім дітлахам міста подарувати казку та віру в дива.


А ось і талановита авторка новорічної вистави. Каже, сценарій ніби сам з’явився перед очима. У вирі останніх подій захотілося довести усім дітлахам міста, що віра в дива здатна побороти усі негаразди.

Сюжетна лінія проста як світ, але дуже символічна.

У новорічній виставі задіяні чи не всі творчі гуртки МБК – від театралів до хореографічних студій, аби максимально підсилити ефект казки.

А ось і найменша акторка Мар’яна. Їй лише 6 і вона вже мріє про велику сцену.

Маленькі окрилені глядачі з радістю поспішають поділитися враженнями. По-перше на них за пару днів вже чекають зимові канікули, а по-друге – вони всі як один тепер вірять в новорічні дива. Навіть ті, хто до вистави думав, що у ролі святого Миколая виступають батьки. Вистава дійсно змусила кожного з головою зануритися у новорічні дива.

В казку та дива повірили, порцію новорічного настрою отримали, перед канікулами позитивом зарядилися, а значить головної мети досягнуто!

Телеканал ТІМ.

Поширити