Головна » ТІМ-ТБ » Новорічне диво для ладанської дітвори

Новорічне диво для ладанської дітвори


Вихованці театрального гуртка комунального закладу Центр культури дозвілля та спорту Ладанської селищної ради помітно хвилюються перед прем’єрою різдвяно-новорічної казки. У акторів особлива місія: переконати глядачів – книга важливіша за гаджети, та головне дати можливість повірити у новорічне диво.


Підготовку до свята розпочали задовго до Нового року, хотілося чогось повчального і водночас казкового, ділиться керівниця Центру культури та дозвілля Людмила Одарич.

З вибором казки не прогадали – прем’єра мала успіх не тільки серед дітей, які поринули у казкову атмосферу і їм дуже сподобалось.

Глядачі подорожували казками разом з акторами, реагували на кожен діалог, кожну репліку.

Стовідсотковий успіх різдвяно-новорічної казки – це перш за все реакція глядачів саме під час вистави, переконані юні актори. За три дні різдвяно-новорічну виставу відвідали більше 200 дітлахів мешканців Ладанської тер громади.

Не забуло керівництво громади і про дітей з малозабезпечених сімей, діток переселенців. Головної місії досягли – в новорічне диво діти повірили. Вірять дівчатка та хлопчики у здійснення одного на всіх найзаповітнішого бажання – миру і добра, щастя, щоби закінчилась війна і вірити в дива.

Телеканал ТІМ.

Поширити