Головна » ТІМ-ТБ » Дієвий результат співпраці нардепа та влади: Дідовецький ліцей отримав ключі від шкільного автобуса

Дієвий результат співпраці нардепа та влади: Дідовецький ліцей отримав ключі від шкільного автобуса


Голова Сухополов’янської ОТГ Денис Росовський урочисто передав ключі від нового шкільного автобуса директору Дідовецького ліцею Людмилі Крамаренко. Вартість транспорту – близько 3 млн грн, придбано коштом державного бюджету на умовах спів фінансування з місцевої казни.


Готовність нового автобусу до експлуатації на місці інспектують народний депутат Борис Приходько, голова Прилуцької ОВА Володимир Чернов.

Транспортний засіб забезпечений усім необхідним для перевезення дітей, передбачені місця і для учнів з особливими освітніми потребами, має 34 посадкових місця.

На сьогодні два навчених заклади Сухополов’янської ОТГ – Сухополов’янський та Дідовецький ліцеї, – вже мають нові транспортні засоби. Оновлення парку шкільних автобусів потребують ще сім одиниць.

Після вручення ключів та інспектування автобусу офіційні особи знайомились з ліцеїстами, життям навчального закладу. У 4 класі долучились до святкування дня української хустки. Діти разом з класним керівником навперебій розповідали про шкільне життя, про те як допомагають Збройним силам України. На сьогодні для учнів та педагогів ліцею це першочергово.

На згадку про зустріч урочисту подію для ліцею зробили спільне фото, а ще учні порадували дорослих власноруч виготовленими оберегами-сюрпризами.

Телеканал ТІМ.

Поширити