Головна » ТІМ-ТБ » Викрали з банківської карти майже мільйон гривень!

Викрали з банківської карти майже мільйон гривень!


До Чернігівського райуправління поліції звернулася жінка з повідомленням – з сімейного банківського рахунку незрозумілий спосіб зникли понад 900 тис. грн.


До роботи з розкриття злочину взялися оперативники карного розшуку Чернігівщини та кримінальної поліції рай управління, які встановили, що до крадіжки коштів причетні двоє киян віком 27 та 22 роки. У помешканнях фігурантів поліція провела обшуки, де виявила банківські карти, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, а також майже 150 тис. грн. готівкою, ще 360 грн здобутих злочинним шляхом перебувають на заморожених банківських рахунках, а частину здобичі в еквіваленті 4000 доларів США зловмисники розмістили на криптогаманці. Решту грошей, як пояснили молодики, вони витратили на власні потреби.

Наразі обох фігурантів затримано у порядку ст. 208 КПК України, їм повідомлено про підозри за частиною 5 статті 185 ККУ. Зловмисникам загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Поліцейські встановлюють можливу причетність фігурантів до інших кримінальних правопорушень.

Телеканал ТІМ.

Поширити