Головна » ТІМ-ТБ » У Прилуках заміна електроопор – нових на нові!

У Прилуках заміна електроопор – нових на нові!


У Прилуках, в рамках державної програми, енергетики проводять заміну опор – нових на нові!

Люди обурені, бо не розуміють, навіщо ті електроопори, які були замінені усього пару років тому взагалі чіпати. Бо ж строк їх експлуатації понад 50 років, наголошує пані Алла.

Михайло Іванович мешкає на вулиці Петра Дорошенка. Чоловік розповідає, що люди вже не перший день сидять без світла через цю незрозумілу заміну опор.

10 ранку. Олександр, електромонтер оперативно-виїзної бригади Прилуцького РЕМу саме поспішає відключити лінії, аби ремонтна бригада змогла розпочати заміну опор.

Йдемо довідуватися до ремонтної бригади, що ж воно за екстрена заміна опор на порозі зими та з чим вона пов’язана. Виконроб компанії «Променерго 21», яка виконує роботи на замовлення Прилуцького РЕМу, демонструє проект на заміну та демонтаж старих ліній та заміни на нові.

Заміна опор проводиться в рамках державної програми. Строки завершення робіт – до нового року. Цікаво, що проект було затверджено ще у 2021 році. Усього у планах замінити 160 опор на нові, каже виконроб.

Цікавимося у виконроба, якою буде доля вже демонтованих опор. Він каже, що вони будуть передані обленерго, бо це їхня власність.

Обурені такими роботами місцеві жителі навіть викликали поліцію, аби скласти протокол на це неподобство. У свою чергу керівництво Прилуцького РЕМ надавати коментарі нашому телеканалу відмовилося.

А тим часом роботи по заміні опор нових на нові йдуть повним ходом – і це в країні, у якій іде війна і коли треба берегти кожну копійку, обурюються люди.

Телеканал ТІМ.

Поширити