Головна » ТІМ-ТБ » Родина Прилуцького фахового медичного коледжу організувала благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

Родина Прилуцького фахового медичного коледжу організувала благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ


Прилуцький фаховий медичний коледж на всю Чернігівщину славиться своїм потужним волонтерським хабом. З перших днів повномасштабного вторгнення тут активно підтримують ЗСУ. Плетуть маскувальні сітки та химери, виготовляють окопні свічки та навіть шиють м’які подушки для міцного сну наших захисників. А до свята Хеловіну творча родина мед коледжу організувала благодійний ярмарок.


Жодна з груп не лишилась осторонь. Хтось готував випічку, хтось чаклував над солодощами та різноманітними смаколиками, а хтось оформлював тематичну фотозону.

Поки одні фотографуються, інші обирають смакоту на хеловінському ярмарку. Лише викладачка Євгенія Жежерун скупила чи не пів столу. Про важливість заходу годі й говорити, каже пані Євгенія.

Такі активні і свідомі в медколеджі не лише викладачі, а й студенти, бо ж їм є з кого брати приклад.

Усі виручені від благодійного ярмарку кошти підуть на підтримку наших захисників. Та не лише під час заходу. Донатити до благодійної скриньки, яка в медколеджі знаходиться на чільному місці, всі охочі допомогти можуть щоденно, адже це є кроком до наближення нашої спільної перемоги.

Телеканал ТІМ.

Поширити