Головна » ТІМ-ТБ » Майбутні педагоги мають навчатися очно, наголошують в міністерстві освіти

Майбутні педагоги мають навчатися очно, наголошують в міністерстві освіти


Майбутні педагоги мають навчатися очно, наголошують в міністерстві освіти. Епідемія ковід-19, а потім і збройна агресія російської федерації призвели до незаперечного зниження якості освіти. Це пов’язано з відсутністю ефективного зворотного зв’язку з викладачами, великим обсягом домашніх завдань та відсутністю здобуття дієвого практичного досвіду.


За якою формою нині здобувають освіту майбутні педагоги, «Події» довідувалися в адміністрації прилуцького педколеджу та Ніжинського державного університету ім. Гоголя.

І якщо сьогодні майбутні педагоги навчаються у змішаній формі навчання, то тоді, коли навчалися заочно, прогалини у навчанні були. Студенти прилуцького педколеджу сьогодні навчаються у змішаній формі, проте усі без винятку охоплені повноцінним студентським життям.

Цікавимося у в.о. директорки Прилуцького фахового педколеджу Оксани Мельничук, чи йдуть випускники педколеджу працювати за фахом.
Якість підготовки педагогічних кадрів сьогодні в пріоритеті обох навчальних закладів. Адже на майбутніх педагогів лягає надто велика відповідальність.

Телеканал ТІМ.

Поширити