Головна » ТІМ-ТБ » Відійди від стереотипів – святкуй випускний нестандартно!

Відійди від стереотипів – святкуй випускний нестандартно!

Болгарія, Сонячний берег.

Святкувати випускний можна нестандартно. Цього року це довели випускники Варвинського ліцею. Замість традиційного урочистого випускного вечора вони організували незабутню поїздку за кордон.


Все почалося з того, що в учнів виникла ідея відзначити свято оригінально, але при цьому не витрачати великі гроші на дороге вбрання та ресторан. А допомогла їм у цьому туристична агенція «Аладін». Поїздка за кордон і святкування випускного у ресторані коштують приблизно однаково, а іноді подорож виявляється дешевшою ледь не в половину у порівнянні з бюджетом деяких випускних, розповідає представниця туристичної агенції «Аладін» Тетяна Козаченко.

Випускники побували в Болгарії на незабутньому курорті «Сонячний берег», відпочили на морі, відвідали туристичні місця сили. І замість одного випускного вечора святкували цілий тиждень.

Така поїздка обійшлася у 12 тисяч грн. Діти задоволені, адже отримали чергову можливість пізнати своїх однокласників, провести час разом та розширити свій кругозір.

Складні реалії сьогодення виховують особистостей, які вміють правильно розставляти пріоритети і обирати те, що є дійсно корисним, та в результаті перетворюється у цінний життєвий досвід. Тому відходьте від стереотипів та відзначайте випускний з користю. Скористайтесь готовим рішенням – святкуйте 8 днів замість одного. Вечірка, вручення атестатів, дискотека, круїз та море.

Телеканал ТІМ.

Поширити