Головна » ТІМ-ТБ » Попри повітряні тривоги і відсутність шкільних лінійок навчальний рік у Прилуках успішно стартував!

Попри повітряні тривоги і відсутність шкільних лінійок навчальний рік у Прилуках успішно стартував!


Окрилені першачки 9-го ліцею вперше забігають до шкільного класу. Та на радощах ледь не збивають вчительку з ніг.


Святково вбрані дітлахи займають свої місця за шкільними партами і віри не ймуть, що вони вже в новому статусі – зовсім дорослі і свідомі першачки. Тема першого уроку надихає і мотивує – учні діляться своїми заповітними мріями, зображуючи їх на папері. Єва намалювала Україну, бо її найбільша мрія – перемога України.

Єва ділиться, не могла дочекатися першого дня навчання. Навіть спати не хотіла лягати.

Сучасні першокласники здаються не по роках дорослими і мудрими. Вони вже добре усвідомлюють, що в школі їх навчатимуть не лише читати-писати, співати й малювати. Вони розуміють, що школа дасть їм путівку в життя і допоможе досягти мети – опанувати майбутні омріяні професії. Щоправда сучасні діти мріють опанувати вже не професію вчителя чи будівельника. Для прикладу Дем’ян чітко для себе визначив, що стане мільйонером і допоможе йому в цьому програмування.

На парті в Матвія серед шкільного приладдя улюблена іграшка, хлопчик каже, що дуже полюбляє гратися в різні ігри, гратися обіцяє лише на перервах.

А ось дівчата мріють опанувати професії із б’юті сфери.
А ось Марта мріє про зовсім не жіночу професію.

З першою вчителькою учням 1-А неабияк пощастило. Юлія Сиромятнікова – першопрохідниця реформи нової української школи. Вона як ніхто інший чудово розуміє, як знайти підхід до сучасного креативного молодого покоління учнів.
З такою вчителькою усі мрії маленьких свідомих першачків неодмінно мають втілитися в життя, не має сумнівів директорка 9-го ліцею. І радіє, що попри всі складнощі і перепони, навчальний рік стартував успішно, а головне – в очному форматі.
Завдяки надійному сховищу учні 9-го ліцею мають змогу навчатися очно і не лише «гризти граніт науки», а й розвиватися у різних напрямках чи то в танцях.

Декламування поезій у первшачків теж вже непогано виходить.

А ще учні 9-го ліцею активно доєдналися до загальноміської акції «перше вересня без квітів», в рамках якої вдалося зібрати понад 22 тисячі грн., які планують передати для допомоги нашим захисникам. Таке воно сучасне і незламне покоління учнів, загартоване війною.

Телеканал ТІМ.

Поширити