Головна » ТІМ-ТБ » У Прилуках попрощалися із загиблим військовослужбовцем Олександром Волобуєвим

У Прилуках попрощалися із загиблим військовослужбовцем Олександром Волобуєвим


Чергова хвилина мовчання на площі міста біля собору. 31 серпня у Прилуках попрощалися із загиблим військовим, командиром роти спеціального призначення 42річним Олександром Волобуєвим.


3 2013 по 2017 рік чоловік працював психологом відділення персоналу 5-го державного пожежно-рятувального загону Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області з охорони об’єктів.
Колеги Саші зізнаються: звістка про його смерть неабияк шокувала.

3 2017 року Олександр вступив до лав Збройних Сил України. Брав активну участь у антитерористичній операції та операції Обʼєднаних сил на сході України. А з початком повномасштабного вторгнення очолював групу, яка успішно проводила рейдові та диверсійні дії на маршрутах руху противника в Чернігівській області. У військовій частині проходив службу на посаді офіцера-психолога батальйону охорони.

Заступник Олександра та його побратими ще буквально учора були на позиції, сьогодні ж приїхали до Прилук, аби попрощатися та провести в останню путь бойового товариша.

Виконуючи свій військовий обов’язок в районі населеного пункту Ямпіль Донецької області 29 серпня 2023 року командир роти спеціального призначення військової частини А 4626 Олександр Волобуєв загинув.

У Олександра залишилися батьки Людмила Борисівна та Іван Петрович, дружина Аліна та син Дмитро. Вічна слава герою!

Телеканал ТІМ.

Поширити