Головна » ТІМ-ТБ » «Fluid Art – шлях до внутрішньої гармонії»

«Fluid Art – шлях до внутрішньої гармонії»


Абстрактний живопис стрімко набирає обертів. Дуже часто можна побачити, як художники розливають фарбу по полотну. Від змішування компонентів і матеріалів народжуються унікальні роботи. Освоїти цю техніку, яка носить назву флюїд-арт пощастило і знімальній групі «Подій». Адже у затишній творчій майстерні ніжинської художниці Євгенії Липовецької шедеври легко творять навіть художники- початківці.


Техніка флюїд арт – це новий вид абстрактного живопису рідким акрилом, де фарба тече по полотну і створює захоплюючі кольорові казкові ефекти.
Особливістю флюїд-арту є випадковість. Під час створення картини у художника немає можливості повністю контролювати рух фарб та рідин, що в результаті дозволяє випадковим поєднанням створювати унікальні та неповторні ефекти. Майстер-клас займає усього декілька хвилин, проте ефект неймовірний. Він дозволяє дати волю емоціями та вихлюпнути назовні негатив, який накопичувався довгими місяцями. Проте не флюїд-артом єдиним знімають стрес у творчій майстерні Євгенії Липовецької.

Мистецтво рятує душу та допомагає перезавантажитися на всі 100! В цьому ми переконалися на власному досвіді. А на згадку про арт-терапію залишилося чудове оптимістичне полотно зроблене своїми власними руками.

Телеканал ТІМ.

Поширити