Головна » ТІМ-ТБ » Голова Чернігівської ОВА Чаус ознайомився з роботою трьох підприємств Прилуччини

Голова Чернігівської ОВА Чаус ознайомився з роботою трьох підприємств Прилуччини


8 серпня Прилуччину з робочим візитом відвідав очільник Чернігівщини В’ячеслав Чаус, та ознайомився з роботою 3-х потужних місцевих підприємств.


В рамках робочої поїздки на Прилуччину В’ячеслав Чаус ознайомився з роботою одного з швейних підприємств, яке від початку повномасштабного вторгнення ані на мить не зупиняло свою роботу. Натомість активно розвивається та нарощує потужності виробництва. Сьогодні штат підприємства налічує 350 працівників.

Війна внесла свої корективи в роботу швейного підприємства, розповідає директорка швейного підприємства Ірина Зайцева. А відтак довелося перепрофілювати виробництво.

Питання підтримки малого і середнього бізнесу в регіоні – пріоритетне завдання ЧОВА. Тому такі підприємства є дійсно прикладом для наслідування, резюмує В’ячеслав Чаус.

Сьогодні дуже складно працювати тим підприємствам, які розташовані на прикордонні, наголошує очільник області. Та попри всі складнощі 93% підприємців Чернігівщини не бажають переносити свій бізнес і хочуть працювати на своїй землі, наголосив В’ячеслав Чаус.

Поширити