Головна » ТІМ-ТБ » 31 травня у Прилуках пороги рідних навчальних закладів переступили 329 випускників

31 травня у Прилуках пороги рідних навчальних закладів переступили 329 випускників


Останній день весни у прилуцьких школярів співпав із початком довгоочікуваних літніх канікул. Цього дня на подвір’ях навчальних закладів гамірно і урочисто прощаються з надскладним навчальним роком.


В центрі уваги звісно ж винуватці свята – випускники. Цього рjre пороги рідних навчальних закладів переступили 329 одинадцятикласників. У 5-му ліцеї два випускні класи. Це гордість навчального закладу, зазначає директорка Наталія Бурлаку у вітальному слові.

Надійним плечем підтримки для учнів та вчителів завжди є батьки. І сьогодні особливі хвилювання переповнюють батьків цьогорічних випускників.

Родзинкою кожної святкової лінійки є прощальний випускний вальс, який обидва класи спільно з хореографами натхненно готували, відточуючи кожен рух, протягом усього навчального року. І ось сьогодні нарешті та відповідальна і зворушлива мить.

Випускний 11-Б своїм неперевершеним виконанням прощального вальсу теж зворушує гостей до сліз. А повільне зворушливе виконання випускники вдало зміксували з драйвовими композиціями.

Право надати останній дзвоник надається медалістам ліцею.

Урочистою ходою випускники крокують у доросле життя, позаду залишаючи дитинство та безтурботні шкільні роки.

Телеканал ТІМ.

Поширити