Головна » ТІМ-ТБ » Влада звітує: на що витрачається бюджет Линовицької громади

Влада звітує: на що витрачається бюджет Линовицької громади


Линовицька громада продовжує виконувати свої цілі на 2023 рік. Нині ведуться підготовчі роботи щодо ремонту дорожніх шляхів. За словами голови громади Віталія Нестерка, на дороги твердого покриття цього року було виділено півтора мільйона гривень. За ці кошти мають пройти роботи на визначених ділянках у п’яти селах громади. Окрім цього, деякі ями на автомобільних дорогах будуть засипані шутером.


Зараз у громаді активно триває період косовиці, на що з бюджету теж виділяються кошти, до цього тут випилювали кущі на кладовищах та у придоріжжі. За словами Віталія Нестерка, в амбулаторії загальної практики сімейної медицини продовжують встановлювати твердопаливний котел, роботи мають завершитися до осені цього року.

Щодо найближчого майбутнього, то з 1 червня на базі Линовицької школи протягом майже трьох тижнів буде діяти літній табір, де діти з усієї громади зможуть відпочити після навчального року.

Все це – оздоровчий табір, ремонт доріг, вчасна косовиця, – фінансується за бюджетні кошти. Щоб їх правильно використати, довелося встановити оптимальну заробітну плату для працівників тергромади, розповідає її голова.

Відповідно до бухгалтерського звіту, з бюджету Линовицької громади станом на 23 травня було використано 16 мільйонів 155 тисяч гривень.

Телеканал ТІМ.

Поширити