Головна » ТІМ-ТБ » У Прилуках попрощалися із військовослужбовцем Іваном Іванченком

У Прилуках попрощалися із військовослужбовцем Іваном Іванченком


Прилуцька громада знову в скорботі: 25 травня у місті попрощалися із загиблим 28-річним військовим Іваном Іванченком.


Народився хлопець у Прилуках. Навчався у загальноосвітній школі №7, а згодом у Сумському національному аграрному університеті. 3 2015 по 2018 роки служив за контрактом у 10-й гірсько-штурмовій бригаді Сухопутних військ Збройних Сил України. До речі, Іван був з числа тих, хто перший пішов до батальйону місцевої територіальної оборони в часи, коли він тільки формувався.

Військовослужбовець Костянтин Саляєв знає Івана як ніхто інший, оскільки від початку повномасштабного російського вторгнення вони пліч-о-пліч в одній роті боронили країну.

Близькі та знайомі Івана кажуть – Ваня був щирим та справжнім хлопчиною.
Анна Танасійчук, подруга загиблого військовослужбовця. Дівчина ділиться, постійно підтримувала зв’язок з Ванею, і навіть коли він був, там на передовій.

Для друга загиблого військовослужбовця Андрія Логіна це теж жахливий біль та неповторна втрата.

22 травня 2023 року під час несення військової служби на Донецькому напрямку у н.п. Різниківка Бахмутського району загинув наш земляк, Іванченко Іван Сергійович. Полеглого воїна Прилуки проводжали живим коридором. На нього вдома чекали мама Наталія, тато Сергій, сестра Катерина, вітчим Олексій та бабуся Надія, та не дочекалися.

Поширити