Головна » Новини » Новини Прилук » На Прилуччині п`ятьом жінкам присвоїли звання «Мати-героїня»

На Прилуччині п`ятьом жінкам присвоїли звання «Мати-героїня»


Марина Білоус насправді багата мама. Вона дала життя п’ятьом талановитим діточкам, які люблять свою маму. Виховувати дітей — справжня професія, у якій нема ні вихідних, ні відпусток. Головна нагорода за щоденну працю — радість у щасливих дитячих очах та тепло у гамірній великій родині.

Пані Марині та ще п’ятьом багатодітним мамам Прилуцького району присвоїли почесне звання України «Мати-героїня». Найвищу відзнаку присвоюють жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ять і більше дітей, в тому числі і усиновлених. Кожна з них з особливою самовідданістю, ніжністю та теплом виховали своїх малят, виростили їх справжніми патріотами Батьківщини.

За свій внесок жінки удостоєні нагрудного знаку «Мати-героїня» та посвідченням до нього.
Мам-героїнь нагородив та привітав відзнакою начальник Прилуцької РВА Володимир Чернов.

Про свою родину Оксана Радзієвська розповідає з гумором, кожна дитина неповторна, кожна дитина різна, жодна дитина не схожа одна на одну, всі діти найкращі.


Своїх сімох діток щаслива мама Наталія Орищенко вважає найкращими, жінка вважає себе справжньою мамою-героїнею, бо кожній дитині постійно треба приділяти максимум уваги.

Серед тих, хто удостоєний нагороди, і три прилучанки — Орищенко Наталія, Ященко Анжеліка та Кучай Наталія, які ще указом Президента у січні 2024 року були визнані найкращими, найдостойнішими і їм були в цей раз вручені відповідні нагороди.

Вже досвідчені мами-героїні діляться і секретом успішного виховання дітей: не треба нічого силувати, дитина має сама до всього дійти, діти повинні бути всі доглянуті, всі повинні бути необділені любов’ю обох батьків, всім дітям повинно бути добре у цьому житті, щоби всі були веселі, щасливі, радісні. І головне — не відступати! Хоч якісь негаразди і бувають, як важко не буває — з цими проблемами треба боротись і не опускати руки. Все одно йти вперед!

Поширити