Головна » ТІМ-ТБ » На Прилуччині внаслідок необережного поводження на воді трагічно загинули вже 6 осіб

На Прилуччині внаслідок необережного поводження на воді трагічно загинули вже 6 осіб


Цього року сонечко вже добре припікає, а відтак прилучани поспішають до водойм, поплавати та позасмагати. Проте такий відпочинок не завжди має успішний фінал. Про це свідчить сумна статистика загибелі громадян на водоймах. Варто лише на мить втратити пильність, або легковажно віднестися до свого дозвілля як вже існує ризик для вашого життя та здоров’я.

Ось ці засмаглі пани проводять на міському пляжі дуже багато часу, а відтак добре знають правила безпечного поводження на воді.

Цьогорічний пляжний сезон щойно стартував, а статистика вже невтішна, резюмують рятувальники. Нажаль, з початку року вже є 6 випадків загибелі на воді.


Щоб попередити нещасні випадки, рятувальники постійно проводять превентивні заходи, під час яких наголошують про необхідність дотримуватись безпечної поведінки та пам’ятати прості правила: ні в якому разі не йти у воду у стані алкогольного чи будь-якого сп’яніння, завжди тримати дітей під наглядом, брати з собою якісь рятувальні плавзасоби. І, звичайно ж, не заходити у воду у незнайомих місцях, де невідома глибина і стан дна. А особливо зараз, під час війни, коли у воді можуть бути і вибухонебезпечні предмети.

У більшості випадків люди гинуть на воді через власну необережність. Нажаль, відпочивальники часто нехтують попередженнями рятувальників.

Отже, будьте вкрай обережні на воді, уже вкотре наголошують рятувальники.

Телеканал ТІМ.

Поширити