Головна » ТІМ-ТБ » Танець, як символ життя: прилуцькі випускники трепетно готують свій прощальний шкільний вальс

Танець, як символ життя: прилуцькі випускники трепетно готують свій прощальний шкільний вальс


Станцювати вальс на шкільному подвір’ї – так планують прощатися зі школою випускники 6-го ліцею. Формат заходу обрали патріотичний і дуже зворушливий. Бо ж окрім вальсу паралельний випускний клас виконуватиме щемливу пісню Скрябіна «Мам».

Випускні номери відточені до ідеалу. Вже дорослі діти дуже стараються, готуються і сподіваються, що все вийде душевно, і що клята русня не зможе зіпсувати їм свято.

А поки випускники кружляють у шкільному вальсі, на шкільному подвір’ї розчулено змахує сльозу перша вчителька, яка вже не всіх може й упізнати.


В педагогічній кар’єрі класної керівниці випускного класу Людмили Страх це вже 5-й випуск. І саме на долю цих дітей випало чи не найбільше випробувань, резюмує їх класна мама. Проте ці випробування мають загартувати сучасних сильних і свідомих дітей, каже пані Людмила і вірить, що на них чекає світла і щаслива доля.

Уже втретє українські випускники будуть прощатися зі школою в умовах повномасштабної війни. Якщо попередні роки чимало закладів освіти відмовлялися від останніх дзвоників, аби не наражати дітей на небезпеку, то цього року намагаються провести бодай камерні заходи, підлаштовуючись до вимог воєнного стану.

Чи бути останнім дзвоникам – право вибору місцеве управління освіти залишає за дирекцією навчальних закладів. Цього року навчальний рік у Прилуках завершується 31 червня.

Телеканал ТІМ.

Поширити