Головна » ТІМ-ТБ » 15 травня Прилуччина попрощалася із загиблим захисником Олександром Литвиненком

15 травня Прилуччина попрощалася із загиблим захисником Олександром Литвиненком


Прилуцька громада знову в скорботі. Додому на щиті повернувся герой Олександр Литвиненко. Якому б ще жити, захищати країну та будувати плани на мирне та щасливе життя. Проте війна невблаганна. Сьогодні воїн лежить в домовині, куди разом з тілом покладено все: плани, надії, мрії і завтрашній день.

Олександр Литвиненко народився та виріс у Прилуках. Закінчив профтехучилище за спеціальністю «електрогазозварювальник», а також Сокиринське училище. Пізніше проходив службу в армії та працював на різних підприємствах Прилук. На захист країни Олександр став ще у 2015 році. А з початком повномасштабного вторгнення знову доєднався до лав військовослужбовців. Проходив службу у в/ч А4007 на посаді стрільця-помічника гранатометника.


А 9 травня життя бійця обірвалося в бою за Україну біля Новоолександрівки Донецької області під час штурмових дій противника.

У глибокому смутку залишилися рідні Олександра – дружина, син і донечка, сестра, вбиті горем батьки та вся прилуцька громада.

Він черпав життя з усіх його джерел, але, нажаль, дуже мало йому було відміряно, щоб напитися вдосталь. А скільки таких передчасно обірваних війною життів по всій країні?! Така вона надто висока ціна нашої перемоги.

Телеканал ТІМ.

Поширити