Головна » ТІМ-ТБ » На Прилуччині працює майстерня з виробництва дронів

На Прилуччині працює майстерня з виробництва дронів


У цій невеликій майстерні зосереджено працюють над виробництвом дронів. Тут експериментують з новітніми технологіями, проте не заради технологічного прориву: основна мета суто утилітарна – виготовити засіб, яким можна знищити ворога. Квадрокоптери, якими раніше знімали весілля, стали потужною зброєю. А в гонитву озброєнь включилися аматори. Серед них і козаки Прилуцького козацього полку.

Виготовлення дронів – не надскладна справа, кажуть у майстерні. Важливо мати елементарні знання з електроніки і вміти паяти. А детальні інструкції як складати модель є в Інтернеті. Щоправда тут розробили власну систему як працювати ефективно і швидко. Головна цінність – це люди, справжня команда професіоналів.

Найскладніше у виробництві пташок – це залучити кошти. Адже потреба у безпілотниках велика і запити щоразу нові. Тут постійно працюють над тим, щоб здешевити виробництво безпілотників. Шукають вигідніші ціни на складники та навіть налагодили власне виробництво деталей.


У майстерні виготовляють безпілотники різних розмірів та різної дальності польоту.

Після прошивання пташок тестують у польоті. І лише потім їх відправляють на фронт, акуратно запакувавши у спецсумки з усім необхідним.

Головне, що є основна дрона, а вже з нею можна експериментувати як завгодно, розповідають в майстерні.

А ось цього звіра охрестили колісним дроном.

Ще колісний дрон можна використовувати для евакуації поранених бійців із поля бою. Працюють вони на орієнтовній відстані 10 км.

Не дронами єдиними. У майстерні можна пройти навчання з управління дронами.

Ця майстерня вже нагадує маленьку фабрику, що постачає дрони на фронт. Ми йдемо з майстерні, а тут і далі кипить робота. Бо ж кожна така пташка наближає перемогу України.

Телеканал ТІМ.

Поширити